Pogledi na urniku

idea V tem članku boste izvedeli

Intrixov novi urnik odlikujejo funkcionalnosti, ki dodatno poenostavljajo pregled in organizacijo vaših vsakodnevnih opravil. Oglejte si jih v tem prispevku.

Intrixov urnik odlikujejo nove funkcionalnosti, ki dodatno poenostavljajo pregled in organizacijo vaših vsakodnevnih opravil. Vaše delo bo odslej še lažje!

intrix urnik

Pregled urnika večih sodelavcev na enem mestu

Na urniku lahko aktivnosti vseh ali nekaterih svojih sodelavcev pregledate hkrati, na enem mestu. Enostavno izberite sodelavce, katerih urnik želite imeti prikazan istočasno. Iz seznama izberete dodatnega sodelavca ali skupino za prikaz, s klikom na “x” pa sodelavca ali skupino odstranite iz pregleda.

pregled urnika uporabnikov intrix

Dnevni, tedenski in mesečni pregled ter dnevni red

Urnik lahko vaše aktivnosti prikaže na mesečnem, tedenskem ali dnevnem pregledu. Tako boste lažje načrtovali in imeli boljši pregled tudi nad aktivnostmi, ki trajajo dlje časa. Med pregledi enostavno preklapljate s kliki na “Mesec”, “Teden” ali “Dan” ali pa “Dnevni red“, ki zajame vse aktivnosti v enem seznamu.

časovni razporedi v intrix koledarju intrix koledar filtri

Na mesečnem pogledu koledarja pa se na dnevnem nivoju aktivnosti, prikaže klikabilni napis “+ več“. Klik na to povezavo omogoča, da se odpre celoten seznam aktivnosti, s klikom na “x” pa ga ponovno zapremo.

Možnost prikazovanja in skrivanja posameznih aktivnosti

Odslej lahko sami izbirate, katere vrste aktivnosti želite videti na urniku. Če boste na primer želeli videti samo sestanke ali pa vse aktivnosti tekočega tedna, lahko to enostavno prilagodite. Pred posamezno aktivnostjo označite kljukico ali jo odstranite, v kolikor aktivnosti ne bi želeli videti.

Možnost grafičnega pregleda trajanja aktivnosti

Vse dalj časa trajajoče aktivnosti so odslej na urniku grafično prikazane čez ure oziroma dneve trajanja. Tako imate boljšo sliko o zasedenosti in lažje načrtujete aktivnosti. Sestanek, ki traja od 13. do 16. ure, bo tako viden čez vse ure trajanja.

različni pogledi na intrix urniku intrix urnik filtri

Pregled zapadlih aktivnosti

Desni del urnika prikazuje pregled vseh vaših zapadlih aktivnosti. Te lahko s funkcijo “drag & drop” enostavno razvrstite nazaj na želen datum.

zapadle aktivnosti v intrixu intrix naloge na urniku

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.