//Novi urnik

Novi urnik

Intrixov novi urnik odlikujejo nove funkcionalnosti, ki dodatno poenostavljajo pregled in organizacijo vaših vsakodnevnih opravil. Vaše delo bo odslej še lažje!

Nov urnik

1. Pregled urnika več sodelavcev na enem mestu

Na novem urniku lahko aktivnosti vseh ali nekaterih svojih sodelavcev pregledate hkrati, na enem mestu. Enostavno izberite sodelavce, katerih urnik želite imeti prikazan istočasno. S klikom na “+ Dodaj” izberete dodatnega sodelavca za prikaz, s klikom na “x” pa sodelavca odstranite iz pregleda.

Pregled urnika več sodelavcev na enem mestu

2. Zraven tedenskega odslej tudi dnevni in mesečni pregled

Novi urnik zna vaše aktivnosti prikazati na mesečnem, tedenskem ali dnevnem pregledu. Tako boste bolje videli in lažje načrtovali dalj časa trajajoče aktivnosti. Med pregledi enostavno preklapljate s kliki na “Mesec”, “Teden” ali “Dan”.

Zraven tedenskega odslej tudi dnevni in mesečni pregled

3. Možnost prikazovanja in skrivanja posameznih aktivnosti

Odslej lahko sami izbirate, katere vrste aktivnosti želite videti na urniku. Če boste na primer želeli videti samo sestanke ali pa vse aktivnosti tekočega tedna, lahko to enostavno prilagodite. Kliknite na “+ Dodaj” v izboru aktivnosti, če želite vrsto aktivnosti dodati v pregled na urniku, ali na “x”, če želite neko vrsto aktivnosti skriti iz prikaza.

3. Možnost prikazovanja in skrivanja posameznih aktivnosti

4. Možnost grafičnega pregleda trajanja aktivnosti

Vse dalj časa trajajoče aktivnosti so odslej na urniku grafično prikazane čez ure oziroma dneve trajanja. Tako imate boljšo sliko o zasedenosti in lažje načrtujete aktivnosti. Sestanek, ki traja od 13. do 16. ure, bo tako viden čez vse ure trajanja.

Možnost grafičnega pregleda trajanja aktivnosti

5. Pregled odprtih aktivnosti

Popolnoma prenovljen desni del urnika prikazuje pregled vseh vaših odprtih aktivnosti. Te lahko s funkcijo povleci-spusti enostavno razvrstite po prioritetah, da bodo na vrhu za vas res najpomembnejše.

Pregled odprtih aktivnosti

Želite preizkusiti nov Urnik? Prijavite se v vašo Intrix aplikacijo, novi uporabniki pa kliknite tukaj za brezplačni preizkus.

Avtor: |2018-02-09T17:57:51+01:0014.01.2016|Pomoč|