Prijava v Intrix mobilno aplikacijo

Intrix mobilna aplikacija za Android in iOS je brezplačno na voljo vsem Intrix uporabnikom. Uporabniki Android naprav jo lahko prenesete preko Google Play, uporabniki iOS naprav preko Apple Store.

Ob prvem zagonu Intrix mobilne aplikacije bo ta od vas potrebovala tri podatke za dostop – uporabniško ime, geslo in domeno oz. URL. Vsi omenjeni podatki so enaki, kot jih za dostop uporabljate do klasične Intrix spletne aplikacije. Domena je naslov, ki ga vpišete v brskalnik ob dostopu do sistema. Običajno je v obliki ime-vasega-podjetja.intrix.si

Primer: Če je naziv vašega podjetja Intera d.o.o., je običajno domena, ki jo vnesete za geslom intera.intrix.si

Prijava-mobile
Prijava-mobile

Vaša mobilna aplikacija še ni pripravljena. Če ste obstoječi Intrix uporabnik, ki mobilne aplikacije še doslej niste uporabljali, vam mobilna aplikacija izpiše obvestilo “Vaša mobilna aplikacija še ni pripravljena”. V tem primeru nam prosim pošljite sporočilo na [email protected]ntera.si in aplikacijo vam bomo brezplačno pripravili.

Napačen URL. Če je naziv vašega podjetja Intera d.o.o., je običajno domena oz. URL za dostop do sistema Intrix in mobilne aplikacije intera.intrix.si. Če temu ni tako, preverite in uporabite URL, ki ga uporabljate za dostop do spletne različice Intrixa ali se obrnete na našo podporo službo – [email protected] / 059 089 993.

Prijava-v -intrix

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.