Prijava v Intrix mobilno aplikacijo

idea V tem članku boste izvedeli

Prijavite se v vaš Intrix s pomočjo mobilne aplikacije. Spoznajte, katere podatke potrebujete za prijavo in kako jih pravilno vnesete v prijavni obrazec.

Intrix mobilna aplikacija za Android in iOS je brezplačno na voljo vsem Intrix uporabnikom. Uporabniki Android naprav jo lahko prenesete preko trgovine Google Play, uporabniki iOS naprav preko Apple Store.

Ko zaženete Intrix mobilno aplikacijo bo le ta od vas najprej zahtevala, da vpišete ime vašega podjetja, kar predstavlja del vaše domene oz. URL-ja. Vsi omenjeni podatki so enaki, kot jih za dostop uporabljate do klasične Intrix spletne aplikacije. Domena je naslov, ki ga vpišete v brskalnik ob dostopu do sistema. Običajno je v obliki ime-vasega-podjetja.intrix.si.

Preostali del domene (intrix.si) je že privzeto izpolnjen. V primeru, da se vaša domena ne konča z delom “intrix.si”, prosim kliknite zraven na puščico in izberite možnost “domena po meri”.

Ko boste uspešno vpisali svojo domeno, kliknite na gumb “Naprej”. V naslednjem koraku morate vpisati vaše uporabniško ime in geslo – pri tem bodite pozorni, saj se lahko vaše uporabniško ime razlikuje od vašega e-mail naslova.

Zadnji korak, ki ga morate storiti je ta, da kliknete na gumb “Prijava”.

mobilna aplikacija intrix prijava navodila
intrix prijava mobilna aplikacija
intrix mobilna aplikacija prijava

Vaša mobilna aplikacija še ni pripravljena. Če ste obstoječi Intrix uporabnik in mobilne aplikacije še do sedaj niste uporabljali, vam mobilna aplikacija izpiše obvestilo “Vaša mobilna aplikacija še ni pripravljena”. V tem primeru nam prosim pošljite sporočilo na [email protected] in aplikacijo vam bomo brezplačno pripravili.

Kaj je URL vaše Intrix aplikacije?

Je vaša domena za dostop do spletne in mobilne Intrix aplikacije.

Primer: če je naziv vašega podjetja “Intera d.o.o.”, potem je URL vaše aplikacije “intera.intrix.si”. Če temu ni tako, preverite in uporabite URL, ki ga uporabljate za dostop do spletne različice Intrixa. Ime vašega URL-ja lahko najdete v vašem spletnem brskalniku.

Prikaz URL-ja intrix aplikacije

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.