Prvi koraki

V tem članku boste izvedeli

Nastavitve aplikacije je razdelek, ki omogoča splošne in uporabniške nastavitve vaše aplikacije.

Nastavitve aplikacije

Nastavitve aplikacije se nahajajo zgoraj desno, zraven uporabniškega avatarja

Nastavitve-aplikacije-pozicija

Osebne nastavitve

Moj profil

V tem razdelku aplikacije se ureja uporabniški profil in geslo za dostop do aplikacije. Zraven imena in priimka uporabnika, je obvezen podatek za vnos tudi elektronski naslov. Vnesete pa lahko tudi neobvezne podatke, kot je funkcija, ki jo v podjetju upravljate, številko telefona in prenosnega telefona, naslov, poštno številko in kraj ter datum rojstva, ki se nato prikaže tudi na urniku, v kolikor označite, da želite videti “Rojstne dneve” uporabnikov. Na dnu se nahaja prostor za nalaganje datoteke, kamor naložite profilno sliko.

Sprememba gesla

Geslo spremenite tako, da kliknete na “Sprememba gesla”. Vpište dosedanje geslo, nato pa dvakrat vpišete še novo geslo. Pri geslu predlagamo, da to ni enako uporabniškemu imenu in da je sestavljeno iz velikih in malih črk, posebnih znakov ter številk.

Osebne-nastavitve

Nastavitve aplikacije

Tukaj urejate splošne podatke o aplikacij, nastavitve obveščanja in barvne teme, globalne nastavitve aplikacije in nastavitve vstopne strani. 

Šifrante, ki so prav tako del tega razdelka, vidijo in urejajo samo tisti uporabniki, katerim je dodeljena uporabniška skupina “Administratorji”.

Splošno

Tukaj za izbran uporabniški profil nastavite jezik aplikacije. Jezik aplikacije je v osnovi v slovenskem ali hrvaškem jeziku. Zraven njiju pa je Intrix možno uporabljati še v angleškem, nemškem, srbskem ali španskem jeziku. Izbran dodaten jezik je potrebno najprej vzpostaviti na naši strani. V kolikor bi to želeli, nas o tem obvestite na [email protected] Uporabniki lahko nato jezik prosto izbirajo, kar pomeni, da lahko del uporabnikov uporablja slovenski jezik, del angleškega, del nemškega. Vsi uporabniki pa dostopajo do iste baze podatkov. 

Zraven jezika, se tukaj izbira še oblika datuma in časa ter država. Izberete pa lahko tudi privzeto stran po prijavi ter s kljukico označite ali želite, da se na vašem urniku prikazujejo rojstni dnevi vaših sodelavcev.

Nastavitve-aplikacije

Obveščanje

Email obvestila ali potisna sporočila urejate v tem razdelku. Pri obeh tipih  obvestil najprej izbirate ali želite biti obveščeni o novih zapisih v zavihkih. Izberete lahko več zavihkov ali nobenega, v kolikor tak tip obvestila ne želite prejemati.

V kolikor obkljukate “Obvesti me o spremembah zapisov katerih lastnik sem” ali “Omogoči email obvestila za zapise ki jih spremljam” boste prejeli email obvestilo ali potisno sporočilo na vaš prenosni telefon, ko bo izvedena taka sprememba s strani drugih uporabnikov aplikacije.

Barvne teme

Vsak uporabnik aplikacije lahko izbira med osemnajstimi barvnimi temami. Sočasno pa lahko izbere tudi “Prikaži barvne zavihke”

Barvne-teme

Globalne nastavitve

Te nastavitve so podobne splošnim nastavitvam, le da tukaj gre za nastavitve celotne aplikacije za vse uporabnike. Dodana je še izbira denarne valute

Globalne-nastavitve

Nastavitve vstopne strani

Tukaj določite naziv aplikacije in naložite fotografijo, ki se pojavi na vstopni strani aplikacije, kjer vpisujete prijavne podatke (uporabniško ime ter geslo). 

Nastavitev-vstopne-strani

Šifranti

Šifrante, ki v aplikaciji že obstajajo, lahko ureja samo administrator aplikacije. Dodaja jih lahko ročno ali s pomočjo uvoza podatkov. Če pa potrebujete nov šifrant, nas o tem obvestite in dodali bomo novo polje s šifrantom, katerega bodo nato lahko administratorji ponovno urejali.  

Nastavitve-sifranti

Administracija uporabnikov

Administracija uporabnikov je namenjena administratorjem aplikacije,  kar pomeni, da ta razdelek vidijo in urejajo samo administratorji.

Uporabniki

V aplikacijo lahko nove uporabnike administratorji dodajajo sami. Zraven dodajanja pa lahko obstoječe uporabnike tudi blokirajo, jim izključijo email obvestila ali spremenijo druge osnovne podatke in podatke za dostop. Uredijo lahko tudi obveščanje email in potisnih sporočil.

O spremembah uporabnikov, ki so se izvedle v določeni aplikaciji, je obveščen Intrix oddelek za pomoč uporabnikom, ki pribeleži spremembe uporabniških licenc (povečanje ali zmanjšanje aktivnih uporabnikov).  

Nastavitve-uporabniki

Skupine

Tudi nove uporabniške skupine se v aplikacijo lahko dodaja. Odstraniti pa je možno tudi tiste, ki se ne potrebujejo.

Nastavitve-skupine

Dnevnik aktivnosti

Iz dnevnika aktivnosti je razvidno kdaj in na katerem zapisu, je določen uporabnik izvajal izbrano akcijo (pogled na seznam, urejanje zapisa,…). Tukaj pridobimo tudi podatek o brskalniku.  

Nastavitve-dnevnik-aktivnosti

Dnevnik poslanih SMS sporočil

Iz dnevnika poslanih SMS sporočil je razvidno kateri uporabnik je ob določenem času, poslal izbranemu prejemniku SMS sporočilo.

Dnevnik-poslanih-sms-sporocil

Razno

V razdelku Razno se nahajajo Obvestila uporabniku in Pregled opomnikov.

Obvestila uporabniku

V tem razdelku se nahajajo obvestila o izvoženih in uvoženih zapisih v aplikacijo. Kadarkoli želite dostopati do .csv datotek, ki ste jih uvozili ali izvozili, lahko to storite s klikom na priponko in jo prinesete na svoj računalnik.

Nastavitve-obvestila-uporabniku

Pregled opomnikov

V zadnjem delu nastavitev je seznam vseh kreiranih opomnikov. Iz seznama  dobimo podatke kot je vsebina opomnika, vezavo na zapis, tip opomnika, izračunan čas, status in čas obdelave. 

Nastavitve-pregled-opomnikov

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

Ja, hvala!
Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.

logo eu regional development found

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.