Intrix nastavitve

idea V tem članku boste izvedeli

Podrobno spoznajte Intrix nastavitve in prilagodite sistem vašim potrebam. Prilagodite obvestila, uporabniške informacije, barve ali druge nastavitve.

Nastavitve aplikacije se nahajajo zgoraj desno, zraven uporabniškega avatarja.

intrix nastavitve

Osebne nastavitve v Intrixu

Moj profil

V tem razdelku se ureja uporabniški profil in geslo za dostop do aplikacije. Zraven imena in priimka uporabnika, je obvezen podatek za vnos tudi elektronski naslov. Vnesete lahko tudi neobvezne podatke, kot so: funkcija v podjetju, številka mobilnega telefona, naslov, poštna številka ter kraj in datum rojstva. V kolikor želite, da se rojstni dnevi prikažejo tudi na urniku, označite, da želite videti “Rojstne dneve” uporabnikov.

Na dnu se nahaja prostor za nalaganje datoteke, kamor naložite profilno sliko.

Sprememba gesla

Geslo spremenite tako, da kliknete na “Geslo in varnost“. Vpišite dosedanje geslo, nato pa še novo geslo. Pri geslu predlagamo, da le-to ni enako uporabniškemu imenu in da je sestavljeno iz velikih in malih črk, posebnih znakov ter številk. Na koncu ne pozabite klikniti na gumb “Shrani“.

nastavitve gesla varnostne nastavitve intrix

Nastavitve aplikacije

Tukaj urejate splošne podatke o aplikaciji, nastavitve obveščanja, barvne teme, globalne nastavitve aplikacije in nastavitve vstopne strani. 

Šifrante, ki so prav tako del tega razdelka, vidijo in urejajo samo tisti uporabniki, katerim je dodeljena uporabniška skupina “Administratorji.

Splošne nastavitve

Tukaj za izbran uporabniški profil nastavite jezik aplikacije. Jezik aplikacije je v osnovi v slovenskem ali hrvaškem jeziku. Zraven njiju pa je Intrix možno uporabljati še v angleškem, nemškem, srbskem ali španskem jeziku. V primeru želje po dodatnem jeziku, je potrebno le-tega najprej vzpostaviti na naši strani. V kolikor bi to želeli, nas kontaktirajte na [email protected]. Uporabniki lahko nato jezik prosto izbirajo, kar pomeni, da lahko del uporabnikov uporablja slovenski jezik, del angleškega, del nemškega. Vsi uporabniki pa dostopajo do iste baze podatkov. 

Zraven jezika, se tukaj izbira še oblika datuma in časa ter država. Izberete pa lahko tudi privzeto stran po prijavi ter s kljukico označite, če želite, da se na vašem urniku prikazujejo rojstni dnevi sodelavcev.

nastavitve intrix aplikacije

Obveščanje v sistemu Intrix

E-poštna obvestila ali potisna sporočila urejate v tem razdelku. Pri obeh tipih obvestil najprej izbirate, ali želite biti obveščeni o novih zapisih v zavihkih. Izberete lahko več zavihkov ali nobenega, v kolikor tega tipa obvestil ne želite prejemati.

Če obkljukate “Obvesti me o spremembah zapisov, katerih lastnik sem” ali “Omogoči email sporočila za zapise, ki jih spremljam“, boste prejeli e-poštno ali potisno sporočilo v trenutku, ko bo takšna sprememba izvedena s strani drugih uporabnikov aplikacije.

nastavitve obvestil intrix

Intrix barvne teme

Vsak uporabnik aplikacije lahko izbira med osemnajstimi barvnimi temami. Sočasno pa lahko izbere tudi “Prikaži barvne zavihke“.

sprememba barvne teme intrix teme intrix barvna shema

Globalne nastavitve

Te nastavitve so podobne splošnim nastavitvam, le da gre tukaj za nastavitve celotne aplikacije za vse uporabnike. Dodana je še izbira denarne valute.

splošne nastavitve intrix

Nastavitve Intrix vstopne strani

Tukaj določite naziv aplikacije in naložite fotografijo, ki se pojavi na vstopni strani aplikacije, kjer vpisujete prijavne podatke (uporabniško ime ter geslo). 

sprememba slike aplikacije intrix logotip podjetja v intrixu

Šifranti v Intrixu

Šifrante, ki v aplikaciji že obstajajo, lahko ureja samo administrator aplikacije. Dodaja jih lahko ročno ali s pomočjo uvoza podatkov. Če potrebujete nov šifrant, nas o tem obvestite in dodali bomo novo polje s šifrantom.

šifranti intrix

Administracija uporabnikov

Ta razdelek lahko vidijo in urejajo samo administratorji aplikacije.

Nastavitve uporabnikov

V aplikacijo lahko nove uporabnike administratorji dodajajo sami. Zraven dodajanja pa lahko obstoječe uporabnike tudi blokirajo, jim izključijo e-poštna obvestila ali spremenijo druge osnovne podatke in podatke za dostop. Uredijo lahko tudi obveščanje preko e-poštnih in potisnih sporočil.

O spremembah uporabnikov, ki so se izvedle v določeni aplikaciji, je obveščen Intrix oddelek za pomoč uporabnikom. Ta pribeleži spremembe uporabniških licenc (povečanje ali zmanjšanje aktivnih uporabnikov).

uporabniki intrix

Nastavitve uporabniških skupin

V aplikaciji se lahko dodajajo nove uporabniške skupine in odstranijo tiste, ki so nepotrebne ali neaktualne.

uporabniške skupine intrix uporabniki

Dnevnik aktivnosti

Iz dnevnika aktivnosti je razvidno, kdaj in na katerem zapisu je določen uporabnik izvajal izbrano akcijo (pogled na seznam, urejanje zapisa …). Tukaj pridobimo tudi podatek o brskalniku.  

dnevnik aktivnosti intrix nadzor uporabnikov crm

Dnevnik poslanih SMS sporočil

Iz dnevnika poslanih SMS sporočil je razvidno, kateri uporabnik je ob določenem času poslal izbranemu prejemniku SMS sporočilo.

dnevnik poslanih SMS sporočil intrix

Razno

V razdelku Razno se nahajajo Obvestila uporabniku in Pregled opomnikov.

Obvestila uporabniku

V tem razdelku se nahajajo obvestila o izvoženih in uvoženih zapisih v aplikacijo. Kadarkoli želite dostopati do izvoženih ali uvoženih .csv datotek, lahko to storite s klikom na priponko in jih prenesete na svoj računalnik.

intrix nastavitve priponke intrix crm

Pregled opomnikov

V zadnjem delu nastavitev je seznam vseh kreiranih opomnikov. Iz seznama pridobimo podatke, kot so vsebina opomnika, vezava na zapis, tip opomnika, izračunan čas, status ter čas obdelave. 

baza vseh opomnikov intrix pregled opomnikov

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.