Prilagajanje delovne table in deljenje pogledov med sodelavce

idea V tem članku boste izvedeli

Različne poglede delovne table, ki jih ustvarite v Intrixu, je možno deliti z vašimi sodelavci. Oglejte si, kako to storite v vašem Intrix sistemu.

Različne poglede delovne table, ki jih ustvarite in shranite v Intrixu, je možno deliti med vaše sodelavce. Seznam svojih pogledov delovnih tabel (tistih, katerih ste lastnik) lahko poljubno urejate in prilagajate. V kolikor pripadate tudi uporabniški skupini ”administrator”, vidite in urejate vse poglede delovnih tabel, ki so kreirane v vašem sistemu.

prilagajanje delovne table intrix dashboard

Nastavitve delovnih tabel v Intrixu

Ob kliku na “Prilagodi” se odpre seznam delovnih tabel, ki jih je možno urejati. Posamezno delovno tablo urejamo s klikom na “Prilagodi tablo“.

deljenje delovne table s skupinami sodelavcev

Prilagodi se lahko naziv delovne table in pozicija, tablo pa je mogoče označiti tudi kot Privzeti pogled. V kolikor ima uporabnik tudi administratorske pravice, lahko tablo označi kot “Skupni pogled“. Ko je polje “Skupni pogled” obkljukano, se prikaže možnost izbire, katerim uporabniškim skupinam ali uporabnikom je skupni pogled viden.

Uporabniške skupine ali uporabniki, ki tukaj niso izbrani, pogleda delovne table nimajo na voljo. Spremembe se bodo shranile ob kliku na “Shrani“. 

omejitev pogleda v intrixu

Nastavitev privzetega in/ali skupnega pogleda Intrix delovne table

Privzeti in Skupni pogled (v kolikor je uporabnik administrator) delovne table je možno nastaviti tudi preko akcije nad seznamom, s klikom na ikono “kolesca“.

deljenje pogledov v intrixu

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.