Prilaganje delovne table in deljenje pogledov med sodelavce

V tem članku boste izvedeli

Različne poglede delovne table, ki jih ustvarite v Intrixu, je možno deliti z vašimi sodelavci. Oglejte si, kako to storite v vašem Intrix sistemu.

Različne poglede delovne table, ki jih ustvarite in shranite v Intrixu, je možno deliti med vaše sodelavce. Seznam svojih pogledov delovnih tabel (tistih, katerih ste lastnik) lahko poljubno urejate in prilagajate. V kolikor pripadate tudi uporabniški skupini ”administrator”, vidite in urejate vse poglede delovnih tabel, ki so kreirane v vašem sistemu.

delovna tabla prilagodi tev intrix

Nastavitve delovnih tabel v Intrixu

Ob kliku na “Prilagodi” se odpre seznam delovnih tabel, ki jih je možno urejati. Posamezno delovno tablo urejamo s klikom na “uredi”.

 

nastavitve delovne table

Uredi se lahko naziv delovne table in pozicija ter tablo označiti kot Privzeti pogled. V kolikor ima uporabnik tudi administratorske pravice, lahko tablo označi kot Skupni pogled. Ko je polje Skupni pogled obkljukano, se prikaže možnost izbire, katerim uporabniškim skupinam ali uporabnikom je skupni pogled viden.

Uporabniške skupine ali uporabniki, ki tukaj niso izbrani, pogleda delovne table nimajo na voljo. Spremembe se bodo shranile ob kliku na “Shrani”. 

nastavljanje pogledov delovna tabla

Nastavitev privzetega in / ali skupnega pogleda Intrix delovne table

Privzeti in Skupni pogled (v kolikor je uporabnik administrator) delovne table je možno nastaviti tudi preko akcije nad seznamom, s klikom na ikono “kolesca”.

delovna tabla intrix dashboard skupni pogledi
delovna tabla privzeti pogled intrix

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

Ja, hvala!
Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.