Android 8+ nastavitve identifikacije klicev

1. Ločeno aplikacijo za identifikacijo klicev vklopite na gumbu Omogoči identifikacijo klicev. Ko si namestite Intrix identifikacija klicev, je potrebno potrditi še tri obvestila, ki se vam prikažejo.

Inštalacija ločene aplikacije in sprejetje dovoljenj za dostop do dnevnika vaših klicev je potrebna za nemoteno identifikacijo klicateljev. Intrix vaših stikov, imenika ali klicev ne shranjuje v nobene druge namene.

Omogoči identifikacijo klicev   Intrix mobilna aplikacija

Intrix identifikacija klicev   Identifikator klicev

2. Po uspešni potrditvi dovoljenj je treba ponovno odpreti aplikacijo Intrix. Ta preveri, ali je aplikacija za identifikacijo klicev ustrezno nameščena, in sproži sinhronizacijo stikov iz Intrixa. Sinhronizacija se sproži enkrat dnevno, saj se kontakti na strežniku osvežujejo enkrat na dan. To v praksi pomeni, da bo kontakt, ki ga boste v Intrix dodali danes, sinhroniziran naslednji dan, ko se bo aplikacija Intrix ponovno odprla.

Ob uspešni sinhronizaciji se na dnu aplikacije prikaže obvestilo Stiki so bili uspešno sinhronizirani za identifikacijo klicev. Če obvestilo spregledate, lahko v nastavitvah vedno preverite, ali je je bila sinhronizacija uspešna. Zraven je dopisan tudi datum, kdaj so bili stiki nazadnje sinhronizirani.

Mobilna aplikacija Intrix Intrix sinhronizacija klicev Omogoči identifikacijo klicev

3. Zaradi sprememb na Android 8+ (https://developer.android.com/about/versions/oreo/background), je treba za optimalno delovanje identifikacije ročno urediti nekaj nastavitev.

V aplikaciji imamo na dnu dva gumba. Odpremo Nastavitve aplikacije in sledimo korakom, ki so prikazani na spodnjih slikah. S tem dovolimo, da se okence za identifikacijo odpre preko drugih aplikacij.

Mobilni Intrix   Identifikacija klicev za android   Android identifikacija stikov

 

4. Najpomembnejše dovoljenje za delovanje Intrix identifikacije klicev za nove sisteme Androida je aktiviranje delovanja aplikacije v ozadju. Če tega nimamo, se aplikacija v ozadju zapre, kadar sistem zazna, da zmanjkuje pomnilnika, in potem aplikacija nima možnosti zaznavanja.

Za aktiviranje tega sledite spodnjim korakom za HUAWEI:

Mobilna aplikacija Intrix    Identifikator klicev Huawei  Identifikacija stikov za Huawei     Intrix identifikacija klicev za Huawei   Namestitev aplikacije za identifikacijo stikov za Huawei   Namestitev aplikacije za identifikacijo stikov

 

Za aktiviranje tega sledite spodnjim korakom za SAMSUNG:

Namestitev aplikacije za identifikacijo stikov Samsung    Namestitev aplikacije za identifikacijo       Intrix identifikator stikov za Samsung

 

Za aktiviranje tega sledite spodnjim korakom za GOOGLE:

Intrix mobilna   Namestitev identifikatorja stikov za Google    Intrix identifikacija klicev za Google

5. Identifikacija deluje tako, da ob dohodnem klicu aplikacija iz sinhronizirane baze kontaktov preveri, ali telefonska številka obstaja v Intrixu. Če imate telefonsko številko shranjeno v imeniku telefona, se Intrix obvestilo o tem, kdo vas kliče, ne pokaže, vseeno pa se vam ob koncu klica ponudi možnost zabeleženja klica v Intrix.

Klik na Zabeleži klic odpre aplikacijo Intrix in poišče, kje vse v Intrixu je ta telefonska številka (npr. pri zapisu podjetja, kontakta, sodelavca itd.) ter preveri, ali ima ta zapis povezane vsebine, kot so sestanek, projekt, naloga, poraba časa … Če jih ima, vam ponudi možnost, da odprete ta zapis in možnost dodajanja vsebine iz tega objekta.

Če telefonska številka nima zapisa, ki bi imel povezane vsebine, vam bo Intrix odprl koledar – z namenom, da lahko za ta dan na koledar za navedeni stik (telefonsko številko) dodate sestanek, nalogo ali katerokoli drugo akcijo.

Delovanje identifikacije stikov    Zabeleži klic

 

Ključne besede: Intrix mobilna aplikacija, identifikacija klicev, android, namestitev 

|

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.