Brezplačen webinar

S povezavo sistemov Intrix in PANTHEON do učinkovitejšega poslovanja

Vsebina webinarja

Kako integracija sistemov Intrix in PANTHEON poenostavi in izboljša učinkovitost poslovanja? Kaj potrebujemo za povezavo? Kako izgleda integracija ERP in CRM sistemov v praksi?

Prisluhnite webinarju, na katerem boste na praktičnih primerih spoznali možnosti in prednosti povezave sistemov Intrix in PANTHEON.

Z integracijo sistemov Intrix CRM in PANTHEON bo imela vaša prodajna ekipa v celoti povezan in avtomatiziran prodajni proces – od prvega stika s kupcem v Intrixu do naročila v PANTHEON-u.

Na kaj se bomo osredotočili:

  • Potrebe na strani Intrixa za zagotovitev povezave,
  • potrebe na strani PANTHEON-a za zagotovitev povezave,
  • kaj običajno “povezujemo”,
  • možnosti dodatnih povezav (npr. servisi, kadrovski podatki),
  • primeri iz prakse.

Predstavitev govorcev

Borut Skok, Intera

Borut Skok svetuje pri snovanju in vpeljavi Intrix rešitev v različna podjetja in organizacije. Deluje tudi kot vodja projektne ekipe. Problematike in izzive skupaj z naročniki oblikuje v standardizirane procese, podprte z namenskimi funkcionalnostmi v Intrixu.

Borut Skok Intera

Ingrid Štrukelj, Datalab SI

Ingrid Štrukelj je certificirana in prodajna svetovalka za vpeljavo poslovnih procesov in uvedbo programa PANTHEON v podjetja. Svetuje na področju blagovno-materialnega poslovanja, kadrovskega dela ter računovodstva. Z večletnimi izkušnjami in znanjem pomaga podjetjem pri iskanju prave rešitve za optimalno poslovanje. Njeno glavno vodilo pri svetovanju je najti pravo rešitev za podjetje ter zadovoljstvo stranke.

Ingrid Štrukelj Datalab
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!