Projektno vodenje2020-01-28T13:58:21+01:00

Pametno projektno vodenje

Popoln pregled nad projekti in vsemi projektnimi aktivnostmi na enem mestu. Slovenski sistem za vodenje projektov, prilagojen po vaši meri.

Kako lahko Intrix izboljša vodenje vaših projektov?

projektno vodenje

Popoln pregled nad projekti in nalogami

Projekti, naloge, cilji in pomembni mejniki na enem mestu. Enostavno upravljanje vam omogoča dodajanje projektov, optimalno razporejanje nalog med člane projektne ekipe, določanje prioritet in ponavljajočih se nalog, spremljanje finančnega stanja projektov in beleženje pomembnih datumov. V vsakem trenutku lahko spremljate, v kateri fazi so projekti, za katere ste odgovorni, in izboljšate njihovo učinkovitost.

Z gantogramom do celovitega vizualnega pregleda

Gantogram vam zagotavlja celovit vizualni pregled nad napredkom vseh vaših projektov in nalog. Tako boste hitro ugotovili, kateri projekti in naloge niso skladni s časovnico ali če je katere treba prerazporediti. Če boste spremembe vnesli neposredno v gantogram, se bodo avtomatsko prenesle povsod v Intrix.

 • Prikaz napredka projekta

 • Možnost izdelave gantograma po meri

 • Možnost vnosa sprememb neposredno v gantogram

project gantogram

 • Mobilni CRM sistem
 • CRM mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Intrix

Mobilna aplikacija Intrix za platformi Android in iOS je izdelana z najsodobnejšimi tehnologijami in je povsem prilagodljiva vašim poslovnim procesom za enostavno vodenje projektov.  Dostopate do podatkov o svojih projektih, hitro zabeležite nov sestanek, nalogo, opomnik ali najdete informacije o finančnem stanju projektov – kjerkoli in kadarkoli.

 • Prilagodljivost uporabniškega vmesnika
 • Uporabniku prijazna uporaba na pametnih telefonih Android in iPhone

Nadzor nad finančnim stanjem projektov

Sprotno beleženje prihodkov in odhodkov zagotavlja, da ste v vsakem trenutku seznanjeni s finančnim stanjem vseh vaših projektov. Prav tako omogoča spremljanje razmerja med načrtovanim in porabljenim denarjem. Tako lahko pravočasno reagirate in s tem zmanjšate tveganje za neuspeh ali preseganje finančnih sredstev.

 • Možnost vnosa prihodkov in odhodkov za projekte in naloge

 • Spremljanje finančnega stanja po projektih in nalogah

 • Filtriranje prihodkov in odhodkov glede na nosilce projektov, projekte, naloge ipd.

Finančno spremljanje projektov

poročanje vodenje projektov

Napredna poročila za lažje odločanje

Z le nekaj kliki do pravih informacij. Na enem mestu se vam bodo prikazovala različna napredna poročila, prilagojena vašim potrebam in željam. Omogočajo vam takojšen vpogled v ključne kazalnike vaših projektov v realnem času in vam pomagajo pri vsakodnevnem sprejemanju učinkovitih odločitev. Poročila si lahko osebno prilagodite, kar pomeni, da se vam bodo prikazovali le vam pomembni podatki.

 • Priprava prilagojenih poročil po meri

 • Možnost izvoza poročil v različne formate

 • Avtomatsko pošiljanje poročil po e-pošti glede na predhodne nastavitve (katera, komu …)

Koordinacija aktivnosti s pomočjo koledarja

Intrixov koledar ponuja veliko več kot standardni koledarji. V njem vodite različne vrste aktivnosti, ki jih pripnete projektom in naročnikom: naloge, sestanke, klice, servise itd. Sočasno si ogledujete urnike svojih sodelavcev, kar omogoča učinkovito spremljanje projektne ekipe in hitro iskanje prostih terminov.

 • Možnost integracije z iOS in Android telefoni

 • Možnost povezave z drugimi koledarji (Outlook, Google)

 • SMS ali e-poštni opomniki za pomembnejše aktivnosti

Koordinacija projektnih aktivnosti s pomočjo koledarja

Planer virov v sistemu za projektno vodenje

Planer za razporejanje vaših virov na enem mestu

Celostni pregled in razporejanje vseh vaših virov na enem mestu. Planer je tesno povezan z vsemi vašimi podatki (aktivnostmi, sestanki, projekti, nalogami …) in na eni časovnici prikazuje zasedenost vseh resursov. Pregledno in enostavno lahko upravljate z različnimi viri, kot so kadri, oprema, vozni park, prostori in podobno.

 • Izbira poljubnih virov (ljudje, avtomobili, prostori …)

 • Enostaven pregled nad zasedenostjo

 • Učinkovito planiranje resursov

Pregled nad porabo časa

Beleženje porabljenega časa pri posamezni nalogi vam omogoča popoln pregled nad številom ur, ki ste jih porabili za izvedbo posameznega projekta in nad zasedenostjo članov projektne ekipe. Čas, porabljen za vodenje projektov, lahko filtrirate po različnih parametrih, kot so projekti, naročniki, vodje projektov ipd. To vam omogoča, da lahko v vsakem trenutku preverite zasedenost svojih resursov in jih na osnovi tega optimalno upravljate.

 • Hiter pregled nad porabljenim časom

 • Možost filtriranja porabljenega časa po različnih parametrih

 • Izvoz poročil o porabi časa

Spremljanje porabe časa na projektih

Povezljivost s CRM sistemom

Sistem za projektno vodenje lahko povežemo s sistemom CRM, ki vam omogoča celovit pogled na vaše stranke ter prodajne in servisne aktivnosti v enem sistemu. Vaši zaposleni bodo vzpostavili odličen poslovni odnos s strankami, saj bodo imeli vse ključne podatke vedno pri roki.

 • 360° pogled

 • Možnosti prikaza finančnih podatkov iz sistema ERP

 • Prikaz lokacije na zemljevidu (integracija z Google Maps)

30 dnevni brezplačen preizkus brez obveznosti

Registracija

Dobro je vedeti …

Mobilna aplikacija za projektno vodenje

Kontakti

V program za projektno vodenje Intrix lahko vnesete poljubno število kontaktov, ki jih kadarkoli uvozite, izvozite, ažurirate ali pokličete neposredno iz Intrixa.

Opomniki v sistemu Intrix projektno vodenje

Opomniki

Vsem opravkom v programu Intrix za projektno vodenje (aktivnosti, projekti, naloge, sestanki itd.) lahko dodate e-poštne ali SMS opomnike. Tako vas bo sistem samodejno opozoril na vsa vaša pomembna opravila.

E-pošta v sistemu Intrix projektno vodenje

Povezava z e-pošto

E-pošto, kot so prejeto povpraševanje, potrditev naročila ali zapisnik sestanka enostavno posredujete v Intrix (preko skrite kopije) in si tako zagotovite pregled nad pomembnejšo e-poštno korespondenco.

Povezava z ERP v sistemu Intrix projektno vodenje

ERP povezava

Intrix je povezljiv z različnimi ERP informacijskimi sistemi, kot so Datalab Pantheon, SAOP iCenter, AccountingBox, Navision, Perftech Largo, Vasco, E-računi, Minimax, SAP … Možne so napredne integracije po vaši meri.

Večjezična uporaba v sistemu Intrix projektno vodenje

Večjezična uporaba

Intrix je mogoče uporabljati v različnih jezikovnih različicah. Zraven matične slovenščine je že preveden v angleščino, nemščino, hrvaščino, bosanščino in srbščino. Mogoče pa ga je prevesti v katerikoli jezik.

Projektna dokumentacija v sistemu Intrix projektno vodenje

Dokumenti

V Intrix projectu lahko pripenjate ali iz poljubnih predlog kreirate različne tipe dokumentov, kot so ponudbe, pogodbe, zapisniki ipd. Dokumenti so vezani na projekte ali naloge, kar pomeni, da imate vse pomembne dokumente zbrane na enem mestu.

Zaupa nam že več kot 8.000 uporabnikov

Odkar uporabljamo Intrix, veliko lažje spremljajo aktivnosti strank in temu prilagajajo svoje pristope. To nam daje boljšo sliko trga in hkrati povečuje našo učinkovitost.

Goran Vučinič - Iskra ZaščitaGoran Vučinič, direktor, Iskra Zaščita

Odločitev za Intero je bila zadetek v polno. Intrix nam zagotavlja pregled nad kupci in nadzor nad seboj. Z njegovo pomočjo učinkovito spremljamo prodajo tako za B2B kot za B2C kupce; zaradi njegove uporabnosti pa ga širimo tudi na druga področja: projekte montaže, servis, poprodajo, načrtovanje prevozov …

Boris Sovič - Arcont IPBoris Sovič, direktor, Arcont IP

Z uporabo Intrixa smo poenostavili pregled nad različnimi delovnimi področji (svetovanja, dogodki, projekti) na enem mestu. To nam omogoča lažje delo in časovne prihranke.

Aleksandra Podgornik, direktorica, ŠGZAleksandra Podgornik, direktorica, ŠGZ

Intrix podpira naše procese na vseh ravneh poslovanja. Pri prodaji nam pomaga, da smo učinkovitejši, pri izvedbenih procesih pa nam služi za lažje načrtovanje aktivnosti.

Miha Senčar, TenzorMiha Senčar, direktor komerciale, Tenzor

Intrix imamo dvosmerno povezan z ERP sistemom Pantheon, kar še izboljšuje učinkovitost prodajne ekipe, obenem pa prihranimo zelo veliko časa.

Marijan Hertiš, Direktor, SeltronMarijan Hertiš, direktor, Seltron

Sistem Intrix zelo pomaga našim zastopnikom, saj imajo vse informacije o strankah na enem mestu, ne glede na to, kje se ti podatki zajemajo in katera služba jih uporablja.

Monika Jagodič Gobec, Mladinska knjiga Založba, d.d.​ Monika Jagodič Gobec, Mladinska knjiga Založba, d.d.​

Z uvedbo Intrixa smo skrajšali prodajni postopek od prvega stika s stranko do podpisa pogodbe.
Pri tem nam je v pomoč integracija Intrixa s sistemom IP telefonije MegaTel, ki poskrbi, da noben klic ne ostane neobdelan in je učinkovitost telefonske komunikacije maksimalna.

mag. matej Meža, direktor Mega M d.o.o.mag. matej Meža, direktor Mega M d.o.o.

Intrix je osnovno orodje naših tržnikov. Z njim smo občutno izboljšali svojo učinkovitost ter posodobili upravljanje obstoječih in novih partnerjev. S postajama Hitradio Center in Rock Radio v Sloveniji tedensko nagovarjamo več kot 330.000 poslušalcev.

Gregor Memedovič, direktor, Next MediaGregor Memedovič, direktor, Next Media

Webinarji: Intrix poletna šola 2019

5 dni. 5 tem. 5 strokovnjakov. Brezplačno. Spoznajte nasvete za lažjo in hitrejšo uporabo Intrixa ter spoznajte novosti in razširitve, ki smo jih razvili za specifične potrebe naročnikov.

Novosti Intrix uporabniškega vmesnika

Interina ekipa skrbi, da se Intrix nenehno razvija. Marko je v enem zapisu za vas zbral nove uporabne funkcionalnosti, ki vam bodo prišle prav pri uporabi sistema Intrix.

Webinar: Uvajanje v projektno vodenje

Vabljeni k ogledu spletnega seminarja, na katerem vam bomo na praktičnih primerih predstavili, kako lahko v sistemu Intrix vodite projekte.

Webinar: Uvajanje v sistem Intrix CRM

Vabljeni, da si ogledate seminar za lažji začetek dela s sistemom Intrix CRM, na katerem vas bomo v eni uri uvedli v delo.

Spoznajmo se ob kavi