Intrix akademija 2022

Jesen na letošnjem poslovnem koledarju smo v preteklih dneh popestrili s poslovnim dogodkom Intrix Akademija. Ta pod eno streho združuje odlična informativna predavanja, ki navdušujejo poslovni svet, ažuren vpogled v razvoj sistema Intrix in konkretne primere iz prakse, ki razkrivajo širok spekter potencialnih koristi, ki jih digitalizacija nudi vašemu poslovanju.

Ekipa intrix akademija

Kaj smo videli in slišali letos?

Po prvi jutranji kavi smo se prepustili modrim besedam Zvezdane Lubej, ki je nam in našim gostom razkrila skrivnosti karizmatičnega vodenja, s katerimi bo lahko vsak v svojem kolektivu lažje dosegel kohezijo v ekipi sodelavcev in morda nekomu olajšal težek dan v službi. Pri tem vam lahko pomaga tudi Intrix HRM sistem, s katerim lahko spremljate karierni razvoj svojih sodelavcev in jih še dodatno motivirate.

zvezdana mlakar intrix akademija
hrm konferenca zvezdana mlakar intrix hrm
zvezdana mlakar intrix hrm intrix akademija

Novosti v Intrixu za uspešnejšo prihodnost vašega poslovanja

Naša ekipa je predstavila najnovejše funckionalnosti v intrixu. Spoznali smo delovno tablo, gantogram, mobilno aplikacijo 4.0, obilo vizualnih posodobitev, ki smo jih uvedli tekom leta, napredke v varnosti ter naše načrte za prihodnost.
Tokrat smo se predstavitev lotili ekipno, ker nam lahko le s trudom vsakega izmed nas uspe prinesti najboljše v napredku Intrixa.

intrix akademija novosti v intrixu
Matic Repič intrix predstavitev intrix akademija
intrix mobilna aplikacija Matej Svržnjak
intrix prerdavanje crm konferenca Tina Cvetko
Tina cvetko
Patricija Gavez
MArko Bauman
Borut Skok

Konkretni primeri iz prakse v digitalizaciji slovenskih podjetij

Digitalizacija je zahteven korak za podjetje. Zato smo na letošnji akademiji s pomočjo naših sogovornikov, Davida Štrakla (Arcont) in Slavka Freliha (PRONET Kranj), skozi intervjuje in primere iz prakse spoznali konkretne prednosti digitalizacije.

Govorili smo o obvladovanju procesov v storitveni dejavnosti ter uporabnosti IT sistemov v poslovanju, nato pa je naš Borut Skok opredelil še nekaj ključnih nadgradenj sistema Intrix, s katerimi so podjetja inovativno pristopila k poenostavitvi procesov v podjetju.

hrm sistem intrix in načela za boljše kadrovanje
integracije intrixa digitalizacija poslovanja
intrix crm v praksi
intrix primer zadovoljnih uporabnikov

Sledila je predstavitev Intrix HRM sistema, ki se osredotoča na kvalitetno upravljanje s kadri v podjetju in spodbuja premik od operativnega kadrovanja k strateškemu, kjer lahko kadrovski oddelek končno zadiha in se osredotoči na tisto najpomembnejšo funkcijo v svojem delu – zadovoljstvo in uspeh ekipe.

Konec našega dogodka je popestril Miha Senčar iz podjetja Tenzor. Predstavil nam je njegov pogled na interno motivacijo v podjetju in nas popeljal skozi 30-letno zgodovino in razvoj podjetja Tenzor. Zaupal nam je ključne sestavine za rast podjetij in razkril, da lahko podjetje obdrži stabilno rast na mednarodnih trgih le z jasno vizijo in konstantnim prilagajanjem ekipe.

Miha senčar tenzor predstavitev intrix konferenca intrix akademija
miha senčar manager leta 2022
manager leta miha senčar
|
5/5 - (2 votes)