//Kako si nastaviti e-mail obvestila?

Kako si nastaviti e-mail obvestila?

V NOVEM INTRIXU

Vsak uporabnik si lahko sam nastavi, katera obvestila, ki se nanašajo na spremembe na zapisih, bo prejemal v svoj poštni nabiralnik. V nastavitvah v skupini nastavitev aplikacije kliknemo na Obveščanje.

 

 

V kategoriji »Obvesti me o novih zapisih v zavihkih« se s klikom na spustni seznam odpre okno, v katerem je seznam vseh glavnih in pomožnih zavihkov v aplikaciji. Izberemo lahko poljubno število zavihkov, iz katerih bomo nato dobili obvestilo ob vsakem na novo dodanem zapisu.

 

V STAREM INTRIX-U

Vsak uporabnik si lahko sam nastavi, katera obvestila, ki se nanašajo na spremembe na zapisih, bo prejemal v svoj poštni nabiralnik. V nastavitvah aplikacije kliknemo na povezavo Nastavitve obveščanja.

nastavitve

Odpre se nam okno z več možnostmi:

  • V kategoriji »Obvesti me o novih zapisih v zavihkih« se s klikom na gumb Izberi odpre okno, v katerem je seznam vseh glavnih in pomožnih zavihkov v aplikaciji. Izberemo lahko poljubno število zavihkov, iz katerih bomo nato dobili obvestilo ob vsakem na novo dodanem zapisu.

moznosti nastavitev

  • Potrjeno polje »Obvesti me o spremembah zapisov katerih lastnik sem« pomeni, da bomo obveščeni o vseh spremembah, ki jih naredijo drugi uporabniki, na zapisih, ki smo jih ustvarili.

obvestilo

  • Če imamo odkljukano polje »Obvesti me o spremembah zapisov v bližnjicah«, prejmemo obvestilo vsakič, ko kdo od uporabnikov naredi spremembo v zapisih, dodanih v bližnjice.

obvestilo o spremembah

  • Obvestila lahko dobivamo tudi ob spremembi zapisov, ki smo jih uredili, nismo pa njihovi lastniki. To nastavimo s potrditvijo polja »Avtomatsko me dodaj na listo obvestil pri zapisih, ki jih uredim«.

avtomatsko dodaj na listo

Avtor: |2020-02-18T16:46:46+01:0018.02.2020|Pomoč|