E-poštna obvestila

Vsak uporabnik si lahko sam nastavi, katera obvestila, ki se nanašajo na spremembe na zapisih, bo prejemal v svoj poštni nabiralnik. To preprosto uredimo v samih nastavitvah. Do nastavitev pa pridemo, tako, da zraven avatarja z našo sliko kliknemo na puščico, ki je obrnjena navzdol ter iz spustnega seznama izberemo možnost “Nastavitve”.

V nastavitvah v skupini nastavitev aplikacije kliknemo na “Obveščanje”.

V kategoriji “Obvesti me o novih zapisih v zavihkih” se s klikom na spustni seznam odpre okno, v katerem je seznam vseh glavnih in pomožnih zavihkov v aplikaciji. Izberemo lahko poljubno število zavihkov, iz katerih bomo nato dobili obvestilo ob vsakem na novo dodanem zapisu.

Če sočasno obkljukate tudi “Obvesti me o spremembah zapisov katerih lastnik sem” boste na svoj e-mail naslov prejeli obvestilo o dodanih novih zapisih na označenih zavihkih.

Kot administrator aplikacije lahko tudi sami urejate email obvestila za druge uporabnike, brez, da bi morali iti v urejanje vsakega uporabnika posebej. To lahko preprosto storite kar preko seznama uporabnikov.

Najprej si morate prikazati ustrezne stolpce v seznamu (kot npr. “Izključi email obvestila” in “Obvesti me o spremembah zapisov katerih lastnik sem“. Nato pa vse skupaj shranimo s klikom na gumb “SHRANI“.

Nastavitve-uporabnikov-Intrix

V stolpcu “Izključi email” lahko kar iz seznama obkljukamo kateri uporabnik bo prejemal email obvestila (pokaže se zelena kljukica).

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.