/Brezplačen seminar: Najboljše prakse mobilne aplikacije Intrix
Brezplačen seminar: Najboljše prakse mobilne aplikacije Intrix 2017-06-06T07:23:12+00:00

Brezplačen spletni seminar:

Najboljše prakse mobilne aplikacije Intrix CRM

Mobilni CRM Intrix

V četrtek, 24. 11. 2016, ob 9. uri

Prijavite se zdaj:

Mobilni CRM je aplikacija za uporabo na mobilnih napravah (pametnih telefonih in tablicah), ki omogoča, da kjerkoli in kadarkoli hitro dostopate do vseh ključnih informacij o vaših strankah. To daje poslovanju novo dimenzijo, ki se odraža v boljši učinkovitosti, hitrejši odzivnosti in večji realizaciji poslov.

Mobilni CRM najbolj potrebujejo tisti, ki so veliko na poti: vodstvo podjetja, prodajni in področni predstavniki, vodje projektov in serviserji/izvajalci na terenu. Mobilna uporaba pa narašča tudi pri zaposlenih, ki opravljajo delo v pisarni. Veliko opravil namreč s pomočjo telefona ali tablice opravijo hitreje.

Mobilno aplikacijo Intrix CRM za iOs in Android naprave je mogoče prilagoditi konkretnim poslovnim procesom, kar v praksi pomeni, da lahko sami definirate, katere podatke želite na mobilnih napravah.

Stopite v korak s časom in se nam v četrtek, 24. 11. 2016, ob 9. uri pridružite na spletnem seminarju, kjer bomo pokazali nekaj najboljših praks uporabe mobilne aplikacije. Predvidena dolžina seminarja je 30 minut.

Če se seminarja ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega – prijavite se in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Vsebina seminarja:

  • Kako vam lahko mobilni CRM pomaga pri prodaji
  • Predstavitev mobilne aplikacije Intrix CRM za iOs in Android
  • Glavne koristi mobilne aplikacije (primeri uporabe)

Predavatelj:

<b>Marko Bauman</b>
Marko Baumanstrokovnjak za CRM
Produktni vodja v podjetju Intera. Ima za sabo že devet let izkušenj z implementiranjem sistemov CRM v podjetja.