//Nastavite si svoje poglede na organizatorju

Nastavite si svoje poglede na organizatorju

S filtri si lahko na organizatorju nastavite povsem svoje poglede, do katerih pridete zgolj z dvema klikoma. Tako lahko v trenutku pogledate npr. sestanke svoje celotne prodajne ekipe, določenih sodelavcev, svoje aktivnosti ali druge parametre, ki si jih nastavite in nato zgolj z dvema klikoma v trenutku prikličete.

Star uporabniški vmesnik:

Postopek shranjevanja

Nov uporabniški vmesnik:

Na primeru bomo pokazali, kako shranimo filter s sestanki in klici vseh sodelavcev v prodaji, kako ga uredimo in izbrišemo.

  1. Shranjevanje filtra

V prvem koraku nastavimo želen pogled. V filtru “Uporabniki in skupine” z gumbom “Dodaj” izberemo vse uporabnike prodajnega oddelka, pod aktivnostmi pa pustimo samo sestanke in klice. Privzeto so nastavljene vse aktivnosti, zato ostale odstranimo.

Ko je pogled urejen, pri spustnem meniju za izbiro filtra kliknemo na gumb “Dodaj”.

Star uporabniški vmesnik:

Shranjevanje filtra

Nov uporabniški vmesnik (shranjevanje filtra in prikaz):

Odpre se nova vrstica, v katero vpišemo naziv filtra. Našega bomo poimenovali “Aktivnosti – prodaja”. Shranjevanje končamo s klikom na gumb “Shrani”.

Potrditev shranjevanja

Poglede, ki si jih nastavimo v filtrih, lahko enostavno prikažemo s klikom na spustni meni.

Izbira filtra

  1. Urejanje filtra

Filtre, ki smo jih že shranili, lahko kadarkoli tudi uredimo. V našem filtru bomo sestankom in klicem dodali naloge ter ga nastavili kot privzeti filter.

Najprej izberemo pogled, ki ga želimo spremeniti, in pod aktivnostmi dodamo naloge. Nato kliknemo na gumb “Uredi”, s kljukico potrdimo možnost “Privzeti filter” in potrdimo s klikom na “Shrani”.

Star uporabniški vmesnik:

Uredi filter

Nov uporabniški vmesnik:

  1. Brisanje filtra

Shranjene filtre lahko tudi izbrišemo. Enako kot pri urejanju, najprej izberemo želen pogled. S klikom na znak “X” aktiviramo pomožno okno, v katerem potrdimo brisanje.

Star uporabniški vmesnik:

Brisanje filtra

Nov uporabniški vmesnik:

 

Ključne besede: organizator, shranjevanje filtrov, moj pogled

Avtor: |2019-02-05T14:07:19+00:0014.01.2016|Pomoč|