//Posodobljeno urejanje pogledov na urniku

Posodobljeno urejanje pogledov na urniku

Organizator v Intrixu vam omogoča vpogled v vse aktivnosti tekočega dneva, tedna ali meseca. Z nastavitvijo filtrov si ga lahko popolnoma prilagodite po svoji meri tako, da z dvema klikoma enostavno prikažete samo tiste zadeve, ki vas v določenem trenutku zanimajo.

Že obstoječe filtre smo nadgradili tako, da lahko na določeni vrsti aktivnosti izberete dodaten omejen prikaz. Postopek bomo opisali na praktičnem primeru, v katerem želimo na urniku zraven vseh sestankov in klicev videti samo svoje odprte naloge.

V prvem koraku kliknemo na zavihek naloge, ki se nahaja med podatki, in shranimo filter z želenimi pogoji. Poimenovali ga bomo „Moje odprte naloge“. Celoten postopek, kako shranimo filter, je opisan tukaj.

Urnik

V drugem koraku kliknemo na organizator in izberemo pogled „Moj urnik“, na katerem vidimo vse svoje aktivnosti.

urnik2

Na levi strani v seznamu prikazanih aktivnosti z miško kliknemo na naloge. V pomožnem oknu se odpre seznam vseh filtrov, ki smo jih predhodno shranili na glavnem zavihku, tam izberemo „Moje odprte naloge“.

urnik3

Na pregledu aktivnosti se prikažejo samo odprte naloge. Izbran filter je izpisan zraven naziva aktivnosti, kjer ga lahko s ponovnim klikom tudi odstranimo.

urnik4

Avtor: |2018-02-09T17:56:08+00:0014.01.2016|Pomoč|