Urejanje pogledov na urniku

Organizator v Intrixu vam omogoča vpogled v vse aktivnosti tekočega dneva, tedna ali meseca. Z nastavitvijo filtrov si ga lahko popolnoma prilagodite po svoji meri tako, da z dvema klikoma enostavno prikažete samo tiste zadeve, ki vas v določenem trenutku zanimajo.

Že obstoječe filtre smo nadgradili tako, da lahko na določeni vrsti aktivnosti izberete dodaten omejen prikaz. Postopek bomo opisali na praktičnem primeru, v katerem želimo na urniku zraven vseh sestankov in klicev videti samo svoje odprte naloge.

V prvem koraku kliknemo na zavihek naloge, ki se nahaja med podatki, in shranimo filter z želenimi pogoji. Poimenovali ga bomo „Moje odprte naloge“. Celoten postopek, kako shranimo filter, je opisan tukaj.

Moje-odprte-naloge

V drugem koraku kliknemo na organizator in izberemo pogled „Moj urnik“, na katerem vidimo vse svoje aktivnosti.

Moj-urnik

Na levi strani v seznamu prikazanih aktivnosti z miško kliknemo na naloge. V pomožnem oknu se odpre seznam vseh filtrov, ki smo jih predhodno shranili na glavnem zavihku, tam izberemo „Moje odprte naloge“.

Moje-odprte-naloge

Na pregledu aktivnosti se prikažejo samo odprte naloge. Izbran filter je izpisan zraven naziva aktivnosti, kjer ga lahko s ponovnim klikom tudi odstranimo.

Moje-odprte-naloge-izbran-filter

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.