Prijazne rešitve. Uspešno poslovanje.

Največji ponudnik CRM rešitev v Sloveniji

O nas

Podjetje Intera se ukvarja z razvojem lastnega CRM sistema Intrix. Naša ekipa strokovnjakov je nenehno na lovu za najboljšimi rešitvami s področij upravljanja odnosov s strankami in vodenja projektov.

Sledimo sodobnim smernicam ter s pomočjo poslovnih in organizacijskih znanj in izkušenj uporabnikom ponujamo vnaprej pripravljene najboljše rešitve oziroma obstoječe rešitve povsem prilagodimo željam naročnika.

Podpora družbenemu okolju

S svojim delovanjem se trudimo ugodno vplivati na svoje naročnike, zaposlene, pa tudi na širše poslovno in družbeno okolje. Ker se zavedamo, da uspeh ni le v finančnih kazalnikih, ampak predvsem v zadovoljstvu ljudi, podpiramo številne dejavnosti – od športa do kulture – v lokalnem in širšem družbenem okolju.

Projekti in organizacije, ki jih podpiramo:

 • Maribor Interantional Orchestra 2012
 • Kinodvor; Film pod zvezdami
 • Mestni kino Ptuj
 • Center interesnih dejavnosti Ptuj
 • Ne-odvisen.si
 • Društvo Arsana
 • Zavod Y
 • Rdeči križ Slovenije
 • Kolesarčki
 • Višja strokovna šola Postojna
 • Višja strokovna šola Novo Mesto
 • Gimnazija Ptuj
 • Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor
 • Stratup podjetja …
 • portal podcrto.si
 • pomoč lokalnim osnovnim šolam in športnim društvom

Kontakt

INTERA, d.o.o.
Osojnikova cesta 3
2250 Ptuj
Slovenija, EU

Tajništvo / splošne informacije, finance (vsak delavnik med 8. in 16. uro)
T: + 386 (0)5 90 89 990
F: + 386 (0)5 90 89 999
E: info@intera.si

Prodaja / povpraševanje, svetovanje
T: + 386 (0)5 90 89 998
E: prodaja@intera.si

Podpora / tehnične informacije
T: + 386 (0)5 90 89 993
E: podpora@intera.si

Podjetje Intera d.o.o. je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču na Ptuju. Številka registrskega vpisa 2002/00313.

Nagrade in priznanja

V zadnjih letih smo za svoje razvojne projekte prejeli številne nagrade in priznanja.

Excellent SME Slovenija
Spletni certifikat “Excellent SME” je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE izdaja najboljšim podjetjem v Sloveniji.

Zlata nit – Zmagovalci v kategoriji mala podjetja
Po izboru Zlata nit, ki ga prireja Dnevnik, smo bili izbrani kot najboljši zaposlovalec v kategoriji mala podjetja. Izbor temelji na strokovni oceni, anketi zaposlenih, poslovnih uspehov in poglobljenih intervjujih.

Certifikat bonitetne odličnosti AAA
Po oceni bonitetne družbe Bisnode spadamo tudi v letu 2016 med 2 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem se uvrščamo v najvišji razred evropsko priznane oznake bonitetne odličnosti AAA.

EuroCloud Slovenia – Najboljša storitev v oblaku
Ponosni smo na nagrado za najboljšo storitev v oblaku, ki smo jo prejeli že v prvem letu delovanja Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripadla našemu programu Intrix CRM, ki ga svojim naročnikom ponujamo „v oblaku“.

Red Herring 100 Europe Winner
Na konferenci Red Herring je bila Intera proglašena med zmagovalce Red Herring 100 Europe. To je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA (Evropa, srednji vzhod in Afrika).

Intera med najinovativnejšimi podjetji – med tremi najboljšimi inovacijami
Intera je bila z inovacijo INTRIX izbrana med 10 najboljših slovenskih inovacij, v kategoriji malih in srednjih podjetij pa celo med 3 najboljše inovacije.

V finalu European Venture Summit
Kot edini slovenski predstavnik smo bili izbrani na finalno prireditev European Venture Summit (EVS) v Düsseldorfu, kjer smo pred številnimi investitorji predstavljali platformo Intrix in načrt širitve na tuje trge.

Zlato priznanje Gospodarske zbornice Slovenije
Intera je v izboru za najboljšo inovacijo v štajerski regiji v okviru ŠGZ prejela najvišje, zlato priznanje za inovacijo Intrix Project.

Med zmagovalci izbora Najpodjetniška ideja
Na izboru Najpodjetniška ideja v okviru Akademije Finance, je bila ptujska Intera izbrana med tri zmagovalce. Komisijo je prepričal Interin inovativni poslovni model, širok krog uporabnikov in visoka dodana vrednost za naročnike.