Podatki 4.0: temelj digitalizirane proizvodnje – dogodek v živo

digitalizacija proizvodnje
digitalizacija proizvodnje
Digitalizacija proizvodnje organizatorji dogodka
Digitalizacija proizvodnje organizatorji dogodka

Kdaj: 18. maj 2022, 8.30 – 13.30
Lokacija: Dvor Jezeršek
Brezplačni dogodek

Digitaliziran in optimiziran pretok podatkov v industriji 4.0

Vsako podjetje v svojem poslovnem procesu ustvarja velike količine podatkov, ki so lahko odličen vir informacij za optimizacijo poslovanja in procesov. Znate pravilno uporabiti podatke v industriji 4.0?

graf digitalna proizvodnja

Predstavljajte si vaše podjetje kot popolno celoto. Jedro vašega poslovnega sistema predstavlja vaš ERP, ki skrbi za finančni in materialni del vašega poslovanja. Vanj sta tesno vpeta sistema Quote-to-Cash, ki skrbi za proces naročanja ter CRM, ki skrbi za razvoj in obravnavo novih kupcev. MES proizvodni sistemi za nadzor proizvodnje beleži stanje vašega proizvodnega procesa in strojev, BI rešitve pa vse podatke te pretvarjajo v ključne informacije in kazalnike in jih prikažejo v berljivi obliki.

Tej celoti se pridružuje produktni potni list (DPP), ki bo kmalu postal ključen del vse bolj pomembne zgodbe krožnega gospodarstva v moderni Evropi in razvitem svetu. Pripravite se na to prihodnost skupaj z nami.

Dogodek, namenjen direktorjem proizvodnih podjetij

Udeležbo priporočamo vsem direktorjem in vodjem v proizvodnih podjetjih, ki vas zanima, kako s pomočjo sodobnih tehnologij okrepiti informacijsko vrednost procesa od naročila do proizvodnje in tako izboljšati njeno dobičkonosnost. Pridobite globlji vpogled v pretok podatkov v industriji 4.0.

Pridružite se nam!

Kdaj: 18. maj 2022, 8.30 – 13.30
Lokacija: Dvor Jezeršek
Brezplačni dogodek

|
5/5 - (2 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.