///Delavnica o Intrix CRM na Pantheon konferenci

Delavnica o Intrix CRM na Pantheon konferenci

Na jubilejni 10. Pantheon konferenci z naslovom Učinkovit nadzor in nov model poslovanja, ki bo 24. 1. 2017 v Ljubljani, bo beseda tekla tudi o koristnosti naše spletne aplikacije za upravljanje odnosov s strankami Intrix CRM.

Vse uporabnike Pantheona, ki bi želeli sistem povezati z odlično rešitvijo za CRM, vabimo na demonstracijsko delavnico Intrix CRM: Prodajajte pametneje!, kjer bomo podrobno predstavili primer izvedbe prodajnega cikla in vam zaupali nekaj nasvetov za večjo prodajo.

Delavnica bo koristna za vse, ki:

 • želite izboljšati svoje prodajne rezultate,
 • bi radi imeli nadzor na svojimi povpraševanji (priložnostmi),
 • želite sistematizirati prodajni proces in imeti pregled nad aktivnostmi zaposlenih,
 • ste uporabnik sistema Pantheon, a še ne uporabljate sistema za CRM.
 • intrix-pantheon
  Udeležencem delavnice bomo pokazali, kako sistem Intrix CRM omogoča učinkovito izvajanje prodajnega procesa ter kako ga je mogoče povezati s programskim paketom Datalab Pantheon. Demonstrirali bomo upravljanje prodajnega procesa od prvega stika v Intrix CRM do naročila v Datalab Pantheon.

  Predstavili bomo praktični primer izvajanja prodajnega procesa, ki se prične s prvim stikom prodajnika s stranko. S tem je zaznana priložnost, ki se v prvem koraku zabeleži v sistem Intrix CRM. Znotraj sistema Intrix CRM se izvajajo prodajne aktivnosti (e-poštna sporočila, klici, sestanki) in v naslednjem koraku se kreira ponudba. Ta se v tem primeru izdela v sistemu Datalab Pantheon in se avtomatsko prenese v sistem Intrix CRM – pod priložnost. V sistem Intrix se avtomatsko kreira naslednji klic (follow up), da prodajnik ne pozabi čez nekaj dni poklicati stranke. Sledijo lahko tudi druge aktivnosti (sestanki, e-poštna sporočila itd.). Ko je ponudba potrjena, prodajnik v sistemu Datalab Pantheon kreira naročilo, ki se prav tako prenese v sistem Intrix CRM.

  Na konferenco se lahko prijavite na tej povezavi.

  Intrix CRM pa lahko kadarkoli brezplačno preizkusite.

  Vabljeni!

   

   

   

   

  Avtor: | 2018-02-09T17:55:16+00:00 16.01.2017|Novica|