Delavnica: 3x 60 minut za vaš uspeh

Skupaj s partnerjem, izobraževalnim centrom Tempera, vas vabimo na delavnico 3x 60 minut za vaš uspeh, ki bo v četrtek, 3. marca 2016, ob 9. uri v prostorih Tempere, na Leskoškovi 9e v Ljubljani. Dogodek je namenjen podjetnikom, prodajalcem, tržnikom, vodjem prodaje in vodjem marketinga.

3x 60 minut

Že ptički čivkajo, da so se kupci danes spremenili. Veste, kako? Vabljeni na delavnico, kjer vam bomo razkrili ključne rešitve, s katerimi boste kupce prepričali, da kupujejo pri vas.

Podjetja smo v današnjem negotovem času trčila ob veliko skalo: klasični prodajni prijemi ne delujejo več. Kupci so postali hiperpovezani in odlično informirani. Znate svojemu kupcu s primernimi informacijami ob pravem času pokazati pot, kako z vašimi rešitvami odpravi svoje težave? Vabimo vas, da se nam pridružite na tokratnem dogodku 3x 60: Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Predstavili vam bomo inkovite prijeme in orodja, s katerimi boste kos kupcem, ki danes že več kot 75 % nakupne poti opravijo sami, še preden stopijo v stik s prodajalcem.

Program:
8.30 – 9.00 Jutranja kavica
9.00 – 10.00 Prodaja, ki prodaja. Poiščite kupčevo bolečino in mu ponudite rešitev – Robert Andolšek
10.00 – 11.00 Poznate svoje stranke? Kako učinkovito upravljati z vašim prodajnim lijakom – Marko Bauman, Intera
11.00 – 12.00 Nega odnosov s kupci. Ključni poudarki za uspešno poprodajo – Suzana Pibernik
12.00 – 12.30 Prigrizek in pogovor s trenerji

Zaradi omejenega števila mest so obvezne prijave, ki jih sprejemamo do vključno ponedeljka, 29. februarja oziroma do zapolnitve prostih mest. Pohitite!

PRIJAVA 

Vabljeni!

Več informacij o dogodku najdete na tej povezavi.

|

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.