<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=855229607852671&ev=PixelInitialized" />
CRM rešitev
po vaši meri!

Izjemna prilagodljivost potrebam vašega podjetja.

Kar potrebujete. Nič več. Nič manj.
Intrix je glavni pripomoček naših tržnikov. Z njim smo občutno izboljšali učinkovitost in povečali število novih strank.
Aleksander Žišt, 
Radio Center
Prodajajte
pametneje!

Popoln pregled nad strankami ter vsemi prodajnimi aktivnostmi na enem mestu. 
Intrix - slovenski CRM.

ZAUPA NAM ŽE VEČ KOT 3500 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV ...
KAKO VAM LAHKO INTRIX CRM POMAGA PRODAJATI PAMETNEJE?
CRM vam prihrani časPrihranek časa

Natančen pregled strank in vseh aktivnostmi s strankami na enem mestu bo prihranil čas vam in tudi vašim sodelavcem.

CRM rešitev Intrix omogoča odlično poročanjeNajboljše odločitve

Dinamična poročila v vsakem trenutku omogočajo odlično podporo odločanju vodstvu in marketingu.

CRM povečuje učinkovitost Večja učinkovitost

Učinkovito spremljanje in zaključevanje prodajnih priložnosti in povpraševanj poveča število uspešno pridobljenih poslov.

CRM in vodenje projektov na enem mestu Vodenje projektov

Enostavno vodenje projektov bo optimiziralo vaše poslovanje in bistveno izboljšalo komunikacijo v projektni skupini.

BREZPLAČEN SPLETNI SEMINAR Začetek dela s programom Intrix CRM. Prijavite se>>
"Z Intrix CRMjem smo optimizirali proces sprejemanja in spremljanja naročil ter občutno izboljšali zadovoljstvo naših strank."Sebastjan Juvan, GLS d.o.o.
BLOG

Ste vedeli, da CRM ni namenjen samo prodaji?

Preberi več >

Kaj je CRM?

Vsako podjetje na nek način spremlja svoje stranke. Nekateri imajo podatke o strankah v glavi, drugi v zvezku ali pa elektronskih preglednicah. Vse našteto je že neke vrste sistem CRM oziroma slovensko – upravljanje odnosov s strankami. Ker ima vsak izmed prej naštetih pristopov spremljanja strank precej pomanjkljivosti, je nastal računalniški program CRM, ki je specifično namenjen za delo s strankami in aktivnostmi s strankami. CRM program nam pomaga pri pridobivanju novih strank ter pri tem, da iz obstoječih stikov naredimo zadovoljne stranke, ki se bodo z veseljem vračale v poslovalnice ali naročale naše storitve.

Preberi več >

Zakaj potrebujemo program CRM?

Če se vrnemo na začetek in vam postavimo nekaj vprašanj, bo hitro jasno, zakaj je CRM potreben. Kako veste, kaj se je vaš sodelavec s stranko pogovarjal pred enim letom? Kaj se je sodelavec s stranko pogovarjal včeraj preko telefona? Koliko časa potrebujete za pošiljanje novoletne voščilnice poslovnim partnerjem? Ali imate pregled nad povpraševanji in v vsakem trenutku vidite stanje vsakega povpraševanja? V programu CRM so odgovori na ta vprašanja na dlani.

Kaj lahko pridobimo s programom CRM?

V programu CRM boste imeli urejeno bazo strank in kontaktnih podatkov na enem mestu, priprava in izvajanje marketinških akcij (pošiljanje kataloga, pošte, mailinga) pa bo zelo enostavno. V CRM-ju boste lahko spremljali tudi vsa povpraševanja in poskrbeli, da bodo tudi realizirana z nakupom. Vse aktivnosti, ki jih opravljate s svojimi strankami, bodo organizirane, pregledne in dostopne vsem vašim sodelavcem. Ker program Intrix CRM deluje v oblaku pa boste lahko do vseh teh podatkov prišli kjerkoli in kadarkoli, na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici. S programom CRM boste enostavno prodali več.